O nama

4allGym - o nama

4allGym

Kondicijsko pripremni centar

"4allGym" se prostire na 650 kvadrata s ogromnim besplatnim parkingom. Radi se o idealnom mjestu za kondicijsku pripremu sportaša, što profesionalnih što rekreativnih.

U "4allGymu" nudimo brojne programe, grupne i individualne treninge za sve muške i ženske dobne skupine.

Osim teretane nudimo programe u cross fitu, antistres boksu, slobodnoj borbi, brazilskoj jiu jitsi, judu, pilatesu, aerobicu, plesu, insanityju i još mnoge druge... Posebno smo ponosni što će u "4allGymu" svoje treninge održavati i hrvačka škola "Braća Žugaj". Nenad i Neven Žugaj su do sada osvajali medalje na svjetskim prvenstvima i nastupili na olimpijskim igrama, radi se o samoj kremi svjetske hrvačke scene.

Osim braće Žugaj u "4allGym" je preslio i UFK Novi Zagreb. Jedan od najpoznatijih hrvatskih klubova u slobodnoj borbi također će održavati treninge u našem prostoru u kojem je instaliran i pravi kavez za borbu. Svi zainteresirani za amaterski i profesionalni MMA mogu pronaći ono što traže u našem Gymu.

Nakon napornog treninga možete se opustiti u našem "4allBar-u", u kojem možete osim brojnih osvježavajućih pića i kave, izabrati iz bogate ponude energetskih napitaka i proteina.

Ponosni sponzor 4allGyma

Sponzor 4allGyma - Multipower