Ponuda INSANITY

insanity_PBB1i

INSANITY


Insanity je visokointenzivni trening namijenjen prvenstveno za povećanje kondicije, no zbog metoda koje se primjenjuju u procesu treninga, vrlo je popularan u borbi s kilogramima. 
Trening je zasnovan na fitness metodi "trening maksimalnih intervala" što znači da se vježbe izvode punom snagom u intervalima od 3 minute nakon kojih slijedi pauza od 30 sekundi i tako 10 vježbi. Početak svakog Insanity programa je fokusiran na kardio (aerobne) vježbe, a nakon njih slijede vježbe snage. No, iscrpljivanje koje ćete doživjeti već u prvoj fazi treninga, neće vam omogućiti spuštanje pulsa u normalu ni tijekom treninga snage pa ćete cijeli trening biti u kardio zoni.
Budući da se tijekom treninga izvodi jako puno skokova različitih vrsta, veliki pritisak će biti usmjeren na vaše zglobove što će zahtijevati njihovu prilagodbu. Većina vježbi u Insanity programu su višezglobne i kompleksne - to će poboljšati gubljenje masnoga tkiva te održati nivo adrenalina tijekom cijelog treninga.

Kako bismo pratili osobni napredak, provodi se testiranje na početku, odnosno pri upisu u program i onda svakih mjesec dana, kojim se ispituje snaga i izdržljivost.

TERMINI:
ponedjeljak, srijeda, petak 20:00 - 21:00 h

Trenerica: Elena